26. Huset i Eldafjord

Texten på baksidan av boken:

Redan som barn hörde Eskild Lind talas om den otroliga skatten som skulle vara gömd där. Efter det, drömde han alltid om skatten, och när han blev vuxen, gav han sig iväg för att leta rätt på den... Men i Eldafjord fann han girighet, ondska och en mycket olycklig kvinna med en dödsjuk son. Dessutom, alla som hade letat efter skatten, hade gått en ond och bråd död till mötes...


Norska Huset i Eldafjord (samma framsida som svenska)

Danska Hemmeligheden

Polska Dom w Eldafjord

Ryska Дом в ЭльдафьордеTyska  (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)

Engelska (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)

Isländska
Álagahúsið (samma framsida som svenska)

Ungerska
Az eldafjordi ház (samma framsida som svenska)
Andra ord om boken:

Heikes och Vingas son Eskil,  har bestämt sig för att, till skillnad från andra söner av stora personligheter, inte bli en i mängden. När då de tre gårdarna Lindallén, Gråstensholm och Elistrand har problem att hållas uppe bestämmer Eskil sig för att rida till Eldafjord, ett ställe som en dräng berättade om för många år sedan där en stor skatt sägs vara nergrävd.
 
 
 
 
Trackback