Klaudek884

En återkommande personlighet när jag letar fanart är Klaudek884 en polsk tjej (tror jag) som tecknar mycket efter inspiration från Isfolket. Dennes blogg finner du här. Jag kan tyvärr inte polska och har svårt att hitta runt eller förstå helheten i det som skrivs. Tycker dock att det är intressant att titta på bilderna.
 
 

Sagan om Isfolket - Graphic Novels

Lite uppdatering på fronten med den tecknade versionen av böckerna. Dels finns det nu en egen gilla sida på Facebook där man kan följa olika händelser och utgivningar av serien. Dessutom läggs det upp bilder och figurer från serien och hur Raymond väljer att tolka Isfolket som tecknad serie.
Det som kan vara den mesta spännande uppdateringen är det faktum att Raymond varit med i Radio och pratat om sig själv och sitt arbete.
P4 Förmiddag i Sjuhärad den 5 feb. 1timme och 6 minuter in i programmet börjar intervjun och är lite längre än en kvart.
 
 
 
 
 

Sagan om Isfolket - Årets mest sålda ljudbok

mynewsdesk.com kan man läsa en artikel där Sagan om Isfolket benämns som årets mest sålda ljudbok. Det är Julia Dufvenius sammarbete med Storytel som omnämns. I dagsläget är de 15 första böckerna i Isfolket tillgängliga för lyssning via appen.
Ytterligare en artikel om arbetet med böckerna finns hos svd.se. Vill man ist följa händelseförloppet med Storytel, Julia och Isfolket på facebook kan man gå in och gilla här.
 
 
Storytel är världens första ljudbokstjänst för strömmande lyssning i mobilen och marknadsför sig under devisen "Att lyssna är det nya läsa". Storytel växte under 2012 med 125 % och har i september 2013 cirka 60 000 betalande kunder. Under 2012 omsatte Storytel 35 Mkr och bolaget finns i Sverige, Danmark och Holland. Storytel har i september 2013 utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Deckare, romaner och biografier är särskilt populära. För mer information om Storytel, besök gärna www.storytel.se