Isfolket podden - Fortsättning

Dan och Anna som driver Isfolket Podden är sugna på att fortsätta vidare efter att isfolket böckerna är över vilket börjar närma sig då de i skrivandets stund är på bok nr 45. Problemet är att för att kunna fortsätta behöver de få in pengar då det tar både tid och är i Dans fall något han försörjer sig på. 
 
Man kan stötta dem och kommande avsnitt i länken HÄR då skänker man en liten summa pengar ( $2  knappt 20kr) inför varje nytt avsnitt man vill ska komma. Man kan även kontakta Dan och Anna för att lösa ekonomisk stöttning på annat sätt än via patreon men de rekomenderar inte det. 
 
  • När du stöttat med $2 får du ett tack uttalat i podden.
  • När du stöttat med $5. Efter två månader på den här nivån så får du  en handskriven kopia av Villemos brev till Dominic från Isfolksboken Blodshämnd skickad hem till dig! 
  • När du stöttat med $7. Efter två månader på den här nivån så får du en handskriven kopia av Ingrids brev till Dan från Isfolksboken Galgdockan skickat hem till dig!
  • När du stöttat med $15. När du varit på den här nivån i två månader så poddar Anna och Dan om en bok i Sandemoserien som du får välja (en gång per givare). Detta avsnitt kommer släppas efter det att Häxmästaren är färdigpoddat
  • När du stöttat med $20. När du varit på den här nivån i två månader får du möjlighet att välja inriktning för ett specialavsnitt i podden om ett ämne i bokserien eller en karaktär som vi sedan poddar ett avsnitt om (en gång per givare)Vill du att vi dyker ned i en Tivedens historia? Analyserar det habsburgska kejsarhuset under 1700-talet eller går in och pratar om Mori och hans karaktärsutveckling ett helt avsnitt?

 

Om jag förstått det rätt har de redan fått ihop tillräckligt för att ett beslut är fattat om att Häxmästaren kommer poddas då tanken är att den sista delen är den som poddas live på Gothcon påsken 2018.

 

 

Polsk dokumentärfilm

Det är på gång att komma en polsk dokumentär där några människor besökt några av alla platser som nämns i böckerna. Här är en teaser inför att filmen kommer i sin helhet. 
 
 
 

Serieböckerna

Efter sommaren kommer bok nr 5 "Ont blod".