13. Satans fotspår

Texten på baksidan av boken:

Spåren efter honom var skrämmande. En naken människofot - och en som inte riktigt kunde identifieras. Han for fram som en djävul och dödade alla som hotade honom. Dominic, Villemo och Niklas av isfolket förstod att det var denna djävul de var utvalda att stoppa. men vem var han - och hur skulle de kunna oskadliggöra ett monster som verkade vara odödlig...

Norska Satans fotspor (samma framsida som svenska)

Danska Satans fodspor

Polska Ślady szatana

Ryska Следы сатаны

 

Tyska  (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)

Engelska (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)

Isländska
Fótspor Satans (samma framsida som svenska)

Ungerska
A sátán lábnyoma(samma framsida som svenska)
Andra ord om boken:

Spåren efter honom var skrämmande: En naken människofot - och en som inte riktigt kunde identifierats. Han for fram som en djävul och dödade alla som hotade honom. De tre kattögda, Villemo, Dominic och Niklas, förstod snart att det var detta de var utvalda för. Att stoppa odjuret.

Fast de inte visste det, så liknade denna best Tengel den gode, till det yttre. Men var han verkligen av Isfolket? Och isåfall, fanns det då en hittils okänd gren av Isfolkets släktträd? Frågorna är många, och fler blir det. För hur ska de kunna oskadliggöra ett monster som verkar i det närmaste odödlig...
 
Trackback