35. Vandring i mörkret

Texten på baksidan av boken:

I Marimas Spanien satt en amatörkompositör och experimenterade med trollstämd musik. han slutförde aldrig verket, men bara tonerna var nog för att få den onde Tengel att röra på sig. I all hast blev Vetle sänd av Isfolket för att förstöra noterna innan en katastrof skulle kunna inträffa. Med Tengel hade mäktiga medhjälpare och en av de allra värsta var redan på väg för att stoppa Vetle...

Norska Vandring i mørket (samma framsida som svenska)

Danska Fløjtespil

Polska Droga w ciemnoÿciach

Ryska Странствие во тьмеTyska  (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)

Engelska (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)

Isländska
Myrkraverk (samma framsida som svenska)

Ungerska
Vándorlás a sötétben (samma framsida som svenska)Andra ord om boken:

Hela boken går ut på att Vetle måste förstöra ett papper. Men vad gör lilla puckot när han väl får tag på pappret? Förstör han det? Neeeeeeeeej! Han pioriterar sömn framför en uppgift som skulle ta ca 20 sekunder att utföra. Och så blir pappret stulet och jakten kan fortsätta i 50 sidor till. Bah! Dunderpucko!
 
 
Trackback