39. Rop av stumma röster

Texten på baksidan av boken:

Nataniel Gard av isfolket - son i 15:e generation från Tengel och Silje - och utvald till att leda den slutgiltiga kampen mot Tengel den onde. Men ännu var han inte mogen, uta behövde andra svåra uppgifter att träna sig på. Ellen knutsen hade upplevt många hemska och mystiska saker, och även personligen var hon något av en gåta. Det skulle visa sig att dessa två hade mer gemensamt än vad Nataniel först kunde ana...

Norska Rop av stumme røster (samma framsida som svenska)

Danska Tavse stemmer

 

Polska Nieme głosy

Ryska Немые вопли

 

Tyska  (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)

Engelska (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)

Isländska
Raddirnar (samma framsida som svenska)

Ungerska
Hangtalan sikoly (samma framsida som svenska)

Övrigt:
 
 
I boken kan man hitta en historia som känns igen från en bok skriven redan 1977, Dörren till det fördolda. MArgit skrev alltså om Tengel den onde många år innan hon började skriva om Isfolket.

Andra ord om boken:

Den ger en kalla kårar bitvis. dessutom är det en söt Icke kärleks historia. En bland de få Isfolket böcker som faktiskt inte innehåller erotiska scener, men som är bra ändå.
 
 
Trackback