46. Det svarta vattnet

Texten på baksidan av boken:

Tengel den onde var klar att erövra världen. Sakta men säkert närmade han sig nu det svarta vattnet som skulle ge honom obegränsad makt. Och isfolkets utvalda, som med Nataniel i spetsen var utsända för att stoppa Tengel den onde, satt fast i Det Stora Svalget - platsen som ännu ingen hade lyckats ta sig ut ifrån...

Norska Det svarte vannet (samma framsida som svenska)

Danska Det sorte vand

 

Polska Woda zêa

Ryska Черная водаTyska  (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)


Engelska (I skrivandets stund har inga fler böcker getts ut, namnen är dessutom ingen direkt översättning så man vet inte vad boken kommer heta ännu.)

Isländska
Svarta vatnið (samma framsida som svenska)

Ungerska
A fekete víz (samma framsida som svenska)Andra ord om boken:

Under sin jakt på det svarta vattnet tar sig sällskapet in i det stora svalget. De lyckas hitta sina vänner som skickats dit. Tengel är dock inte långt efter och han lyckas stoppa vägen då endast Nataniel kommit igenom. Nataniel gör sig redo för den sista striden där de står inför ett problem. För att kunna oskadliggöra vattnet måste de få upp amforan som är inpyrd med ondska så att endast Tengel kan röra vid det, men det handlar om sekunder, och på något vis måste Nataniel försvaga Tengel så mycket så han inte märker att Shira är nära honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback