21. Liljegårdens hemlighet

Texten på baksidan av texten:
 
Det var med blandade känslor som Camilla återvände till Liljegården. Sex år hade gått sedan hon sist var där - sex år sedan en skandal slutade i tragisk katastrof.

Camilla var nervös inför mötet med de en gång så hatfyllda fyra bröderna Franck. Men de verkade ha lämnat det gamla bakom sig och tog emot henne med öppna armar. Åtminstone trodde hon det...

Så småningom började hon ana vilka grymma planer bröderna smidde. Vem av dem var hennes verkliga vän? Vem var det som i mörkret gav henne lappen med den mystiska gåtan?
 
 
 
Norska Elskede, hvem er du?
 
 
Finska Liljegårdin salaisuus
Polska Przyjacielu, kim jesteś?
 
Andra ord om boken:
 
Det var sex år sedan Camilla senast hade träffat de fyra bröderna Franck på Liljegården. Som barn hade hon varit deras granne och sprungit där jämt, men så kom chocken. Hennes far hade lurat pojkarnas far på vartenda öre. Herr Franck hade begått självmord och efter det att skulderna betalts var det bara huset kvar att ärva. Nu skulle Camilla återigen till Liljegården och hon fasade för hur möttet med bröderna Franck skulle bli. Hon mindes den kryptiska varningen hon fått sista gången hon varit där.

En vill förföra dig,
en vill förgöra dig,
en är en snyltare,
en är din vän.

Men vem var vem? Vem kunde hon lita på när någon försökte skada henne?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback